Izlet u Delnice božićnim vlakom Tin-expressom

Još jedan izlet za pamćenje i prepričavanje uz neku toplu vatricu za dvadesetak godina o tome kako je one srijede, 19. 12. 2018. božićni vlak Tin-express došao po djecu vrtića “Orepčići” na Škrljevo i odveo u veliku snježnu pustolovinu. I dok smo tako u sunčano jutro čekali vlak koji je samo za nas napravio ono čarobno čiku-čiku-ču-ču smatrali smo kako je to najljepši poklon za kraj i ove uzbudljive vrtićke godine. Pa smo se oduševljeno smijali, vrištali i mahali što je trajalo sve dok nismo u povratku zaspali preplavljeni nezaboravnim dojmovima i uzbuđenjima.

Ovom prigodom samo ćemo ukratko spomenuti Djeda Božićnjaka i vilenjake u vlaku koji su iz velike vreće izvlačili poklone pune slatkiša, Baku Mraz koja nas je srdačno dočekala u snježnim Delnicama i čarobne, pitome srne s kraljevskim jelenom, a čitatelju ovih redaka ćemo dopustiti da maštom dočara magiju proživljenih trenutaka.

U svakom slučaju riječima se ne mogu opisati osjećaji koji su obuzeli velika srca malih Orepčića kojima još uvijek u mislima škripe tragovi u snijegu.

Tatjana Lacmanović

_________________________________________________________________________________

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

BizStudio-lite Theme by SketchThemes