POZIV NA RADIONICE „RASTIMO ZAJEDNO“ U DV „OREPČIĆI“

         Pozivaju se svi zainteresirani roditelji da se prijave na radionice programa „Rastimo zajedno“ koji će se provoditi u dječjem vrtiću Orepčići. Radionice počinju 13. veljače 2019. godine u 17:00 sati u prostoru skupine „Zvrkići“.

Voditeljice radionica su Maja Grubišić, Marina Šanko Brletić i Adela Karlovčan.

           Radionice „Rastimo zajedno“ su besplatan grupni oblik podrške roditeljima male djece. Na 11 radionica roditelji i voditelji su partneri u traženju odgovora na pitanja o roditeljstvu i djetetovom razvoju. Roditelji s voditeljicama i s drugim roditeljima razmjenjuju informacije, znanja, vještine, iskustva i tako zajednički uče i pružaju međusobnu podršku koja su se pokazala korisnom za jačanje kompetentnosti roditelja i djeteta.

Program “Rastimo zajedno” dio je UNICEF-ova programa za podršku roditeljstvu “Prve tri su najvažnije” i diljem Hrvatske provodi se od 2008. godine s roditeljima najmlađe djece. Radionice su namijenjene svim roditeljima djece rane dobi (1-4 godine). Osmišljene su kao potpora roditeljima u roditeljstvu te promiču rast i razvoj i roditelja i djeteta. Temelje se na činjenici da roditelj najbolje poznaje svoje dijete i sebe, ali iskustva stručnjaka i drugih roditelja često su dobrodošla.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

BizStudio-lite Theme by SketchThemes