Izlet u Feštinsko kraljevstvo

U prohladno vjetrovito jutro, 22. 10. 2018. djeca iz skupine Lavići i Tigrovi krenuli su na cjelodnevni izlet u Feštinsko kraljevstvo u Istri nedaleko od Žminja. Vesela atmosfera u punom autobusu prštala je od iščekivanja koja su opet nadmašena ljepotom zelene oaze i gostoljubivošću domaćina.
Dočekalo nas je Feštinsko kraljevstvo okupano bojama jeseni i skladnim kreacijama prirode preplavilo sva čula. Velika okrugla livada bila je puna ogromnih bundeva, strašila od slame, drvenih izrezbarenih životinja i likova iz bajke. Bio je tu i jedan bijeli, krupni zeko s velikim crnim očima, znatiželjne koke i pilići, drveni vlak i kućica. Trčali smo, kotrljali se, penjali i padali, igrali se s loptom i ručali sjedeći na bundevama obasjani suncem. Posebnu priču doživjeli smo u špilji gdje je mašta dočarala bezbrojne likove od stalaktita i stalagmita uz prave male šišmiše koji su visjeli sa stropa špilje.
Sve to i još mnogo više ostat će zauvijek urezano u sjećanje kao dragocjeni trenuci kad je sve kako treba biti uz prijatelja, igru i prirodu. Neprocjenjivo!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

BizStudio-lite Theme by SketchThemes