UPISI DJECE U DV OREPČIĆI ZA PEDAGOŠKU GODINU 2022./2023.

Upisi za pedagošku 2022./2023. godinu ostvarivat će se:

  • od 25. travnja 2022. godine do 29. travnja 2022. godine za polaznike Dječjeg vrtića koji obnavljaju upise. Zahtjev se može predati  osobno u vrtiću ili putem e-maila:  upisi.orepcici@gmail.com .
  • i od 12. svibnja 2022. godine do 20. svibnja 2022. godine za djecu koja se po prvi puta upisuju u Dječji vrtić (putem sustava eUpisi) .

Odluka o upisu djece u Dječji vrtić „Orepčići“ za pedagošku godinu 2022./2023. donesena je na sjednici Upravnog vijeće, 12.04.2022.

Potreban obrazac za nastavak korištenja usluga možete preuzeti u nastavku ili osobno kod odgajatelja skupine. Popunjeni Zahtjev predajete odgajateljima Vašeg djeteta ili putem e-maila upisi.orepcici@gmail.com .

ZAHTJEV ZA NASTAVAK KORIŠTENJA USLUGA DV OREPČIĆI

 

Upisi za novu djecu ove će se godine po prvi put provesti isključivo putem aplikacije e-Upisi, dostupne na portalu e-Građani i to u razdoblju od 12. do 20. svibnja, 2022. godine.

Aplikaciju je razvio Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva, a njezina je velika pogodnost što prijavu za upis šaljete iz vlastitog doma. Zbog povezanosti s državnim servisima, određeni dio potrebne dokumentacije sam će sustav dohvatiti u Vašu prijavu.

Aplikaciji možete pristupiti putem poveznice: https://vrtici.e-upisi.hr/.

Upute za korištenje sustava koje je sastavio Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva, možete pronaći na sljedećoj POVEZNICI .

Preduvjeti korištenja aplikacije e-Upisi su:

  • dodijeljen OIB,
  • posjedovanje važeće vjerodajnice za pristup sustavu (dovoljna je minimalna razina),
  • evidentiran odnos roditelj i dijete (evidentno u Rodnom listu djeteta).

Kako biste spremni dočekali upise, molimo Vas da provjerite valjanost svoje vjerodajnice za pristup portalu e-Građani. Ukoliko ju još niste pribavili, popis svih prihvaćenih vjerodajnica nalazi se na poveznici: https://gov.hr/hr/lista-prihvacenih-vjerodajnica/1792. Za pristup sustavu eUpisi, dovoljna je minimalna razina zaštite.

Detaljnije o postupku upisa novog djeteta u dječji vrtić Orepčići biti će objavljeno 09.svibnja 2022.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

BizStudio-lite Theme by SketchThemes