PLATAK – IZLET NA SNIJEG

Ove zime nam vrijeme nije bilo naklonjeno za snježne radosti, ali  smo  mi jedan od takvih dana iskoristili za odlazak na Platak. Snijeg, grudanje, sanjkanje, anđeli u snijegu jedina su tema razgovora bili nekoliko dana u skupinama Pčelice i Lavovi… Uzbuđenje pred polazak se moglo rezati nožem. Četvrtak ujutro svi u vrtić dolaze opremljeni, punih ruksaka i velikih očekivanja.

Krećemo na put raspoloženi i uzbuđeni uz najdražu nam pjesmu ove godine „Ne fermaj se Kraljevice“.

Na Platku nas je dočekalo prekrasno vrijeme koje poziva na igre i aktivnosti na snijegu. Nema gužve, sva bijela površina je samo naša. Igre mogu početi. U kratkim pauzama za odmor i okrijepu uživamo u delicijama koje smo ponijeli u ruksacima. Istražujemo snijeg, led, grudamo se, penjemo na uzvisinu, sanjkamo, bacamo i skačemo po snijegu. Usput malo snijega ubacimo prijatelju u jaknu. Poziramo i naravno, slikamo se.

Iako poprilično umorni, negodujemo jer je vrijeme polaska došlo i mi moramo put vrtića. Tamo nas čeka ručak. Na povratku ne spava nitko. Meditiramo, prepričavamo dogodovštine sa snijega i pjevamo najdražu pjesmu o našem malom mjestu kojem se vraćamo umorni, ali sretni i ispunjeni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

BizStudio-lite Theme by SketchThemes