RASTIMO ZAJEDNO MINI

Ciklus radionica Rastimo zajedno mini odgovor je Centra za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno“ na novonastale uvjete rada u pandemiji. Osmišljena su dva manja ciklusa (3 radionice) koja se održavaju online, putem ZOOM platforme te odgovaraju na potrebe roditelja vezano za važne teme u odgoju djeteta. Prošle pedagoške godine odgajateljica Maja Grubišić, ravnateljica Adela Karlovčan i psihologinja Helena Žagar održale su prvi ciklus sa sljedećim temama:

  • Samo se igra – Djeca i mediji – Trebaju li djeca granice

Ove pedagoške godine nastavilo se s drugim ciklusom te su odgajateljica Marina Šanko Brletić i psihologinja Helena Žagar održale radionice sa sljedećim temama:

  • Emocionalne kompetencije – Izljevi bijesa kod djece – Odgovorno i samostalno dijete

Odaziv te pozitivna povratna informacija roditelja su nas razveselili te motivirali da nastavimo s ovim oblikom rada i suradnje. Radionice „Rastimo zajedno“ su besplatan grupni oblik podrške roditeljima male djece. Roditelji i voditelji su partneri u traženju odgovora na pitanja o roditeljstvu i djetetovom razvoju. Roditelji s voditeljicama i s drugim roditeljima razmjenjuju informacije, znanja, vještine, iskustva i tako zajednički uče i pružaju međusobnu podršku koja su se pokazala korisnom za jačanje kompetentnosti roditelja i djeteta.

Veselimo se budućim druženjima! 😊

RZ tim DV Orepčići

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

BizStudio-lite Theme by SketchThemes