OBAVIJEST RODITELJIMA

Poštovani roditelji, 01.09.2020., utorak, započinjemo s redovnim radom vrtića. Roditelji djece  koja nastavljaju pohađati dječji vrtić, dolaze u periodu od 6.30h do 8.30h, dok novoupisana djeca dolaze prema dogovoru s psihologinjom, a kasnije prema dogovoru s odgajateljicama skupine.

Popisi djece po skupinama i informacije o dolasku i predaji djeteta odgajatelju, biti će objavljeni u utorak, 01.09.2020., na ulaznim vratima vrtića te ćete prema istima postupiti.

Svi roditelji koji nisu potpisali Ugovor o korištenju usluga vrtića, iste će dobiti taj dan te ih ispunjene i potpisane vratiti sutradan u vrtić.

Obzirom na trenutno važeće mjere i upute vezane za suzbijanje širenja zaraze COVID-19 virusom, roditelji ne mogu ulaziti u vrtićki objekt. Roditelji novoupisane djece jasličke dobi po potrebi djeteta mogu ući i boraviti u vrtiću maksimalno 15min, uz obavezno nošenje maske (ponijeti sa sobom!) i zaštitne navlake za obuću koju će osigurati vrtić. Obavezno je držanje distance od ostalih osoba i djece, najmanje 1.5m.

Molimo Vas da ukoliko primijetite promjene (povišena tjelesna temperatura, proljev, povraćanje, gubitak apetita, crvenilo oka, curenje nosa, kašalj, promjene na koži,…) kod Vašeg djeteta, ne dovodite dijete u vrtić, dok niste sigurni u njegovo zdravstveno stanje. U slučaju da odgajateljica uoči promjenu u ponašanju ili općem stanju djeteta, pravovremeno ćemo Vas obavijestiti. Molimo Vas da u najkraćem mogućem roku dođete po Vaše dijete, a nakon povratka s bolovanju obvezno priložite liječničku ispričnicu. U protivnom, nećemo biti u mogućnosti primiti dijete.

Podsjećamo Vas da krećemo s novom pedagoškom godinom te Vas molimo da podmirite eventualna dugovanja prema vrtiću iz ped.god. 2019./2020. Roditelji koji ne podmire dugovanja neće moći nastaviti koristiti usluge vrtića.

 

Želimo svima ugodan i sretan početak te boravak u našoj ustanovi!

 

DV OREPČIĆI,

Kraljevica, 26.08.2020.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

BizStudio-lite Theme by SketchThemes